• Kontakt os på info@eegtraining.dk eller 24 66 81 50

PRISER OG FORLØB

EEGTRÆNINGSFORLØB BØRN UNDER 18 ÅR:

Foløber typisk over 5-6 mdr.

Indholdende:
Indledende samtale med seniortræner. Samtale omkring barnets vanskeligheder under opvækst, skole og i familien. Eventuelle udredninger i psykiatrien, test fra skole, eller test og udtalelser fra privat psykologer må gerne sendes på krypteret mail ifølge aftale inden samtalen finder sted. Samtalen sikrer at alle forhold er afdækket inden såvel EEG-træningsforløb samt til vurdering af qEEG/brainmap. Symptomskema udfyldes af forældrene og ligger til grund for den løbende opfølgning og vurdering af forløbet sammen med udviklingen af EEG-forekomsterne, feedback og protokoludvikling og tilbagemeldingerne fra forældrene og barnet.

qEEG/brainmap. Optagelse, analyse og gennemgang af qEEG samt efterfølgende mailforsendelse med en kort konklusion af qEEG/brainmap

Pris:
10 sessioner 6.000 til 6.500 – 2 x kliniktræning pr. uge.

EEGTRÆNINGSFORLØB VOKSNE OVER 18 ÅR:

Forløber typisk over 5-6 mdr.

Indholdende:
Indledende samtale ved seniortræner. Samtale afdækker livsomstændigheder der har ført til nuværende situation. Fysiske sygdomme og eventuelle tidligere stressperioder. Medicinering og tidligere sygdomshistorik optages. Samtalen sikrer at alle forhold er afdækket inden såvel EEG-træningsforløb samt til vurdering af qEEG/brainmap. Symptomskema udfyldes og ligger til grund for den løbende opfølgning og vurdering af forløbet sammen med udviklingen af EEGforekomsterne, feedback og protokoludvikling og tilbagemeldingerne efter hver træning.

qEEG/brainmap. Optagelse, analyse og gennemgang af qEEG samt efterfølgende mailforsendelse med en kort konklusion af qEEG/brainmap

Pris:
10 sessioner 6.000 til 6.500, 2 x kliniktræning pr. uge.

HEADSET

PlatoWork

PlatoWork er et danskproduceret TES-headset der igennem de sidste 6 år har gennemgået en teknologisk udvikling der gør at headsettet er særdeles brugervenligt. TES står for transkraniel elektrisk stimulation (almindeligvis også omtalt som tDCS eller tACS) og er en evidensbaseret, non-invasiv, neuromodulationsteknik til at understøtte behandlingen af ​​psykiatriske og psykologiske tilstande.

Headsettet anvendes derhjemme under vores igangsætning, vejledning og evt. opfølgning.  Forløbet igangsættes kun i forbindelse med et qEEG/brainmap der kan vise hvorvidt denne løsning er den rigtige for den enkelte. Headsettet anvendes 1-2 gange om dagen eller 3 gange om ugen i 15- 30 min. Det er muligt at udføre almindelige dagligdags foreteelser imens.

Headsettet påfører en mindre strømstyrke i op til 3 områder på skalpen. Denne stimulation kan igangsætte en neuromodulation, som forstærker det neurale netværk således at der opstår flere forbindelser på træningsstederne og styrker hjernens netværk, hvorved den enkelte får større overskud og derved mulighed for at regulere sig. Ved depression er der ofte tale om at reguleringen frontalt er kommet ud af balance. Headsettet har i videnskabelige rapporter vist sig særlig gavnlig ved:

Afhængighed
ADD og angst
Depression

    Kontrolspørgsmål

      Kontrolspørgsmål