Dokumentation
 
Effekten af tDCS er kendt igennem flere årtier:

Bikson et al. 2016.
33.200 sessioner viste at der ikke forekommer bivirkninger af metoden og at den anses for at være sikker i forhold til at påvirke hjerneaktiviteten.

tDCS

tDCS - Transcranial dirrect-current stimlulation er et headset som sender en lille strømstyrke ind på bestemte steder på hovedet. Det stimulererer hjerneaktiviteten i en helt bestemt retning. Det er en metode, der er testet til at være særlig effektiv ved kronisk depression, tankemylder og uro. 

Metoden er baseret på, at man anvender headsettet derhjemme i 15 - 30 minutter om dagen. Intervallet kan variere i forhold til person til person, om der er behov for daglig træning eller et par gange om ugen.
 
Hvorvidt tDCS er det rigtige for dig afgøres ud fra dit symptombillede, seperate EEG-målinger og din tolerance overfor metoden ved en test hos EEGTRAINING. 

Selve undersøgelse og tolerance tager omkring en time og derefter vælger de fleste at leje headsettet i en uge, således at man kan prøve det af.
 
Analyse og test samt leje af headset i en uge Dkr. 1.250,-
Det mest anvendte headset som vi benytter beløber sig til dkr. 3.300,-
 
Laila Kristensen 's tankemylder og tinnitus er væk med 3-4 hjemmetræninger om ugen

 
 
Jeg er mor til 3 børn, med fuldtidsjob og har ligesom alle andre ofte rygende travlt. Men for mig betyder det, at jeg ofte lider af tankemylder der forstyrrer min søvn, og får tinnitus der virkelig kan irritere mig. tDCS har betydet at jeg er fri for tankemylder og tinnitus. Headsettet bruger jeg 3 gange om ugen i 15 minutter hvor jeg kan lave alt andet imens. Inden jeg begyndte med headsettet havde jeg modtaget 15 EEG-træninger som også havde effekt på mig, men tDCS-headsettet gør at jeg ikke behøver at bruge tid på transport til EEGTRAINING som stresser yderligere, når der nu ikke er 48 timer til rådighed i døgnet.
EEGTRAINING | Aarhus - Aalborg - Fredericia  | Tlf.: 5050 3266 | info@eegtraining.dk