Forskning

 Der findes talrige rapporter i vores nabolande især i Norge der viser en dokumenteret effekt: Mange kommuner i Norge betaler for neurofeedback for børn med ADHD og derudover anvendes neurofeedback meget indnefor misbrugsbehandling, hvor Oslo sygehus sammen med Blå kors er førende indenfor neurofeedback.
 
Det danske forsvar forsker og anvender EEG-neurofeedback 
Det danske forsvar har  siden 2015 arbejdet med neurofeedback på veteraner med PTSD og er igang med at udbrede det til veterancentrene i DK.

Aalborg kommune Kontnathjælps afd. for unge anvender neurofeedback og tilsvarende EEG trænings systemer Som EEGTRAINING. 

Favrskov kommunes misbrugsafdeling har siden 2014 tilbudt misbrugere neurofeedback med tilsvarende systemer som EEGTRAINING

Forskning i Neurofeedback siden 1960érne 
Der har været forsket i neurofeedback, som EEG-træning også hedder, siden 1960''erne. Siden årtusindskiftet  er der offentliggjort en lang række rapporter, nedenstående er nogle få af dem.
 
2015 Bergen Universitet - forskningsprojekt hvor 98 børn og unge med ADHD deltog. Som viste at neurofeedback har større idflydelse på adfærden end medicin.

2014 Skoleprojekt i Boston hvor 104 børn blev trænet med neurofeedback, viste igen at adfærden påvirkes mere af neurofeedback end medicin og kognitiv træning, samt at effekten af neurofeedback er holdbar også efter 6 mdr. slut,hvilket ikke gjorde sig gældende for de øvrige indsatser.

Derudover henviser vi EEGINFO.com for yderligere research
 
 
EEGTRAINING | Aarhus - Aalborg - Fredericia  | Tlf.: 5050 3266 | info@eegtraining.dk