Case Sebastian 20 år

Sebastian 20 år, ADD:

”Jeg har nu endelig fundet en træningsform, der virkelig hjælper på mit koncentrationsbesvær. Efter 6-7 gange med EEG-træning kan jeg nu falde til ro om aftenen og komme op om morgenen. Jeg har nu fået håbet tilbage om at kunne komme i gang med en uddannelse og et liv, som jeg helt havde mistet troen på”.

Sebastians mor: ”Det er helt utroligt hvad der er sket med Sebastian. I 8 år har vi levet med, at det næsten var umuligt at få Sebastian vækket om morgenen. Nu står han ofte selv op og vi tør ikke tænke på, hvordan hans liv ville have set ud, hvis ikke vi havde fundet frem til EEG-træning”.

Sebastian er diagnosticeret med ADD for et par år siden. Han har haft meget svært ved at stå op om morgenen og påvirkes meget af uro og støj fra omgivelserne. Han krævede total ro omkring sig for at kunne koncentrere sig. Sebastian havde konsulteret en privatpraktiserende psykiater for at få indstillet medicin til ham, uden de bedste resultater.

Ved første træning viste det sig tydeligt, at han havde problemer med synet og havde meget stress i hjernen mange steder. Efterhånden som vi fik trænet synet og hans stress ned, kom hans koncentrationsevne igen og han starter til efteråret på en uddannelse.

EEGTRAINING | Aarhus - Aalborg - Fredericia  | Tlf.: 5050 3266 | info@eegtraining.dk