Case Rasmus Jensen

Rasmus Jensen 17 år, ADHD:

”Jeg har altid haft svært ved at forstå det, som jeg læser, og skal læse linierne flere gange for at forstå sammenhængen i en tekst. Efter få EEG-træninger har jeg fået meget nemmere ved at læse og tilegne mig læsestof, og det har gjort, at jeg nu er i stand til at gennemføre en uddannelse”.

Rasmus' mor siger: ”Efter 10-12 EEG-træninger kunne Rasmus tilsidesætte sine egne behov og blev meget mere omgængelig. Her har vi virkelig fundet en metode, der virker, og som han er glad for at gennemføre. Vi var som fortabte inden da. Ingen ville hjælpe ham, fordi han også røg hash, men EEG-træningen har både fået ham til ro og ud af hashmisbruget”.

Mads er for nyligt diagnosticeret med en ADHD. En diagnose, som ofte er forbundet med koncentrationsbesvær og manglende informationsflow til forreste hjernehalvdel.

Derfor træner vi en del på dette område og ser ofte, at ved at bedre koncentrationsevnen, bedres andre dele af deltagernes tilstand sig også, herunder evnen til selvregulering og impulsstyring.

EEGTRAINING | Aarhus - Aalborg - Fredericia  | Tlf.: 5050 3266 | info@eegtraining.dk