Samarbejdspartnere

Læge, Maria Pinderup Langbak

Maria har en lang praksiserfaring som almen praktiserende læge, men beskæftiger sig i dag udelukkende med en ”holitisk” tilgang til behandling. Hun har mulighed for at anvende et stort testapparat der kortlægger eventuelle vitamin og mineralmangler der kan påvirke helbred og hjernen. Derudover har hun lang erfaring som læge og flere uddannelser, der kan sættes ind hvis der er brug for at flere problemstillinger skal afdækkes.

www.naturlægen.com

Krania Sacral terapeut, Luise Gerken Nygaard

Luise er en nænsom men erfaren krania sacral terapeut som vi anvender hvis der er en meget stor anspændthed hos især børn, der vedligeholder en stress.

www.Holitisklaegehus.dk

Traume terapeut & Bowtech, Sophia Beuchert

Sophia har med Bowtech terapi og TFT traumeterapi en særlig blid og nænsom adgang til et overspændt pg stresset nervesystem. Kroppen husker hvad vi har oplevet som traumer og det sætter sig i musklerne. Med Bowtech kan Sophia lette disse spændinger og få adgang til at få løsnet meget gamle spændingsmønstre der også holder et nervesystem igang

www.respektrum.dk

Traume og stress terapeut, Hanne Østerby

Hanne udmærker sig ved at have stor erfaren i selv meget svære angstlidelse hvor hun med TFT terapi kan nå i selv meget svære situationer der har fået et nervesystem til at gå i baglås. Derudover har hun erfaring fra toplederniveau og ved hvilke krav der stilles til personer i de situationer, der kan afgive ekstrem stress.

www.Tankefelt.dk

Speciallærer konsulent, Lillian Malling

Lillian har mere end 25 års erfaring som specialærer og kan være den rigtige konsulent for jer som familie i skoleregi. Hun kan som udenforstående se en skolesag fra flere sider og være rådgiver om fastlåste situationer. Derudover kan hun vejlede i hvordan tilgangen bør være overfor børn med særlige behov og stor erfaring i børn med ADHD, Autisme og særlig begavede der også kan have vanskeligheder i skolen

www.mallingsupervision.dk